Baksende

Blog Zamanı ...

Berlin Hayvanat Bahçesinden Manzaralar

Burası hayvanat bahçesi diil aşmış bişi...Biz 3 saatte ancak 4 te 2 sini gezebildik.Orman gibi.
.

Bu sevimli Pandacık Çin hükümetinin Almanya hükümetine hediyesiymiş. Yaklaşık 20 yıl önce hediye etmiş yanlış hatırlamıyosam .











Bu da bildiğin National Geographic' te görüdünüz çizgili kaplan ormanda gibi uyuyo sanki. Insanlarla arasına su kanalı yapmışlarki ziyaretçilere atlamasın diye :) pek huzurlu maşallah











Veeee ablamın sevimli dostları. Yaklaşık 4 çeşit penguen vardı bunlar kutuplarda yaşayanlarından. Kendilerine kutup ortamı yaratmışlar içersi acaip soğuk.Arkada duran 2 penguen isehiç kıpırdamadan öylece duruyodu. Kendileri kuluçkadaymış ha resimde görmüşsün ha gerçekte yani bi farkı yok :)








Asıl filmlerdeki penguenler bunlar işte.Nasıl şarkı söyleyip birbirleriyle konuşuyorlardı anlatamam.Tamam sesleri karttı ama çok şekerleri. En sonunda birbirlerine sarılıp poz verdiler :)










Yavru su aygırı. Bunun babasının resmini çektik ama kendisi benim boyumun 3 katı su ile dolu olan bi havuzda ( 1.75 x 3) havuzun dibinde uyuyodu ve sırtının bi kısmı suyun dışındaydı uyannca durumu düşünemiyorum bile :)










Bu zawallı gorilde sanki bunalımda gibi adam adam bakıyodu. Depresif goril :(












Veeee sevimli fil ailesi gezmeye gidiyooo :)













Bu kadar yeterli yoksa maymunlar, bizonlar, develer , kuşlar, zebralar binbir çeşit hayvan var resmen boşuna blogu meşgul etmeyelim. Yolunuz Berlin' e düşerse kesinlikle görmeniz gerek derim :)

0 comments:

Yorum Gönder